Beter Slapen

Slaap is een belangrijk proces van rust en herstel. Het is een natuurlijk proces van rust, waarin je lichamelijk en geestelijk herstelt van inspanningen. Het herstel dat optreedt tijdens het slapen is nodig om je overdag goed te voelen. Daarom is een goede nachtrust belangrijk. Als je goed geslapen hebt, voel je je in de morgen uitgerust en voel je dat je de energie hebt om aan je dag te beginnen.

Als het slapen moeilijk gaat, kan je het gevoel krijgen dat het maar niet lukt om uitgerust wakker te worden. Misschien heb je moeite met in slaap vallen of word je steeds wakker in de nacht of misschien val je goed in slaap, maar word je vervolgens veel te vroeg wakker en lukt het dan niet meer om de slaap te pakken. Het slechte slapen kan heel frustrerend zijn en er kan dan een vicieuze cirkel ontstaan, waarbij het slapen alleen maar slechter wordt en het gewoonweg niet lukt om weer goed te slapen.

Deze vicieuze cirkel van slecht slapen kan doorbroken worden!

Behalve de workshop yoga voor het slapen, die je oefeningen biedt om de overgang van de dag naar de nacht soepeler te laten verlopen, geef ik ook een training Beter Slapen vanuit mijn praktijk LIGHTHOUSE coaching & training.

In de training Beter Slapen leer je met behulp van psychologie en mindfulness verschillende technieken om je slaap te verbeteren, zodat je weer uitgerust wakker wordt.

Lees er meer over op de website www.lighthouse-ct.nl of kijk op: www.training-beter-slapen.nl

Banner drie afbeeldingen beter slapen