Contact

Heb je vragen over de lessen of wil je je aanmelden voor een proefles, mail me dan op: Info@lemontree-yoga.nl

of stuur een SMS of Whatsapp naar 06-46625770

Omdat ik vaak in sessies of lessen zit, kun je me het beste bereiken via een berichtje. Wil je liever telefonisch contact en kun je me niet bereiken, spreek dan een bericht in dan bel ik je terug. Doorgaans krijg je binnen 1-2 dagen een reactie.

Groetjes,

Om Namah Sivaya,

Yvonne van Bokhoven

 

De studio vind je aan de Vresselseweg 12, 5491 PC Sint Oedenrode

Routebeschrijving:

 

De studio is te vinden aan de Vresselseweg 12, dat ligt tussen Nijnsel (Sint Oedenrode) en Breugel in.

Vanuit Sint-Oedenrode of vanaf de A50 afslag Sint Oedenrode:

De borden volgen naar Nijnsel. In Nijnsel de weg volgen en na het dorp, net over de Dommel, rechtsaf slaan, de Vresselseweg in. Na ongeveer 1000 m ligt het huis aan de rechterkant.

Vanaf de A50 afslag Son en Breugel:

Ga bij de stoplichten rechtdoor, de volgende vier rotondes rechtdoor en daarna linksaf de (oude) Vresselseweg op. Het huis ligt ongeveer 500 m na de Vresselse Hut aan de linker kant.

Vanuit Nuenen/ Helmond:

Neem de Broekdijk (de weg langs Nederwetten) richting Son en Breugel, volg deze tot de T-splitsing in Breugel, ga daar rechtsaf. Ga op de kruising bij de Gertrudahoeve en autobedrijf Nordic linksaf. Volg de weg tot de T-splitsing, ga daar rechtsaf, dan op de drempel links, dit is de Nijnselseweg. Op de volgende kruising recht oversteken, dan kom je op de (oude) Vresselseweg.

Het huis ligt ongeveer 500 m na de Vresselse Hut aan de linker kant.

Parkeren kan op de oprit of op de parkeerplaats.

De studio bevindt zich in het houten bijgebouw achter de woning. Volg het grindpad via de oprit en kom via de ingang aan de zijkant naar binnen.