Individuele les mindfulness en meditatie

Mindfulness en meditatie 

Wil je leren te ontspannen, stress te herkennen en te verminderen? Met behulp van mindfulness, meditatie, ademhaling en ontspanningsoefeningen kun je zorgen voor meer bewuste aandacht en meer rust in je lichaam en geest. Dit helpt je niet alleen stress te verminderen en jezelf tot rust te brengen, maar ook de aandacht te ontwikkelen om stress eerder te herkennen en aan te pakken. Als we het lichaam en de geest beter leren begrijpen, zijn we in staat om gedachten tot rust te brengen en het lichaam te ontspannen.

banner pluisjes met tekst en schuine promo

Sinds 2016 worden alle individuele sessies mindfulness en meditatie gegeven onder de naam van LIGHTHOUSE coaching & training. Op de site van LIGHTHOUSE coaching & training vind je meer informatie over mindfulness en wat het voor je kan betekenen. Hier heb je alles over mindfulness en meditatie overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast vind je hier ook alle informatie over de Individuele Mindfulness Training. Een mindfulnesstraining die je volgt voor jou alleen, wanneer het jou uitkomt en met volop persoonlijke aandacht.

In een kennismakingssessie kun je ontdekken hoe het is om mindfulness te oefenen en beginnen te ontdekken hoe mindfulness en meditatie een positief effect op je hebben, je meer in balans brengen, stress verminderen, je tot rust brengen en je nieuwe energie geven.

Meer informatie over individuele lessen mindfulness en meditatie vind je via deze link.