Individuele lessen

Individuele lessen yoga, mindfulness en meditatie 

Yoga

 Je kunt bij Lemon Tree Yoga Studio ook individuele yogalessen volgen. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. De lessen worden afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Zo ontwikkel je zelfvertrouwen en je krijg je meer plezier in je yogabeoefening.
Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een keer wat meer ruimte wil voor vragen en aandacht of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Wat de reden ook is, de individuele lessen worden aangepast aan jouw wensen. Je kan zelf aangeven welke houdingen of bewegingen je wilt oefenen en ik kijk mee wat voor jou en je lichaam zinvol kan zijn.

Mindfulness en meditatie  

Wil je leren te ontspannen, stress te herkennen en te verminderen? Met behulp van mindfulness, meditatie, ademhaling en ontspanningsoefeningen kun je zorgen voor meer bewuste aandacht en meer rust in je lichaam en geest. Dit helpt je niet alleen stress te verminderen en jezelf tot rust te brengen, maar ook de aandacht te ontwikkelen om stress eerder te herkennen en aan te pakken. Als we het lichaam en de geest beter leren begrijpen, zijn we in staat om gedachten tot rust te brengen en het lichaam te ontspannen.

Sinds 2016 worden alle individuele sessies mindfulness en meditatie gegeven onder de naam van LIGHTHOUSE coaching & training. Op de site van LIGHTHOUSE coaching & training vind je meer informatie over mindfulness en wat het voor je kan betekenen. Daarnaast vind je alle informatie over de Individuele Mindfulness Training. Een mindfulnesstraining die je volgt voor jou alleen, wanneer het jou uitkomt en met volop persoonlijke aandacht.

In een kennismakingssessie kun je ontdekken hoe het is om mindfulness te oefenen en beginnen te ontdekken hoe mindfulness en meditatie een positief effect op je hebben, je meer in balans brengen, stress verminderen, je tot rust brengen en je nieuwe energie geven.

 

 

De kosten voor  individuele yogalessen bedragen € 50,- per les van een uur. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Meer informatie over individuele lessen mindfulness en meditatie vind je via deze link.