WORKSHOPS in de KERSTVAKANTIE

Kerstbanner 2017

 Relax, restore, renew

Kom naar de studio in de kerstvakantie voor een heerlijk programma vol ontspanning met yoga en mindfulness:

Mindfulnesswandeling -  vrijdag 29 december om 10:00 uur *

Mindful wandelen haalt stap voor stap de haast uit je lijf. Het kan een kennismaking met mindfulness zijn of een hernieuwde verdieping voor de mensen die eerder een training gedaan hebben. Al wandelend kom je los uit het tempo van alledag. Het wandelen wisselen we af met verschillende mindfulnessoefeningenen. Zo sta je stil bij je omgeving en bij jezelf en kom je heerlijk tot rust.

Workshop candle light yoga - woensdag 3 januari om 19:30 uur  (vol) * 

EN vrijdag 5 januari om 19:30 uur (extra gepland)

Herstel en ontspan met deze heerlijk milde en extra lange yogales bij de bijzondere sfeer van kaarslicht. Geef jezelf een moment om even helemaal tot rust te komen en weer op te laden met nieuwe energie.

Tijdens deze workshop beginnen met meditatie, doen we oefeningen uit de stress-relief en restorative yoga (herstelyoga) en sluiten we af met een heerlijk ontspannen yoga nidra sessie.

 Workshop yoga tegen hoofdpijn -  donderdag 4 januari om 19:30 uur **

Heb je soms last van hoofdpijn? In deze workshop leer je die oefeningen en houdingen die erom bekend staan dat ze hoofdpijn kunnen verminderen én voorkomen.

Workshop yoga voor de ochtend & avond - Vrijdag 5 januari om 10:00 uur **

Tijdens deze workshop leer je twee korte series yoga voor thuis; een voor de ochtend en een voor de avond. De series bevatten niet alleen houdingen, maar ook meditatie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Zo leer je een fijne manier om de dag te beginnen en af te sluiten met yoga!

 * * * * * * * *

De kosten voor een workshop zijn € 20 of twee lessen van de kaart voor leden.

* Deze workshops duren extra lang, ongeveer 2 uur. Bij afloop van de workshop drinken we een kopje thee en is er alle gelegenheid om vragen te stellen die je eventueel nog hebt.

** Deze workshops duren ongeveer 1,5 uur en bij iedere workshop krijg je een hand-out met oefeningen voor thuis. Na de workshop drinken we een kopje thee en is er alle gelegenheid om vragen te stellen die je eventueel nog hebt.

* * * * * * * *

Geef je op via het reserveringssysteem op de website (alleen voor leden) of via info@lemontree-yoga.nl.

Let op: annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt een les van de kaart afgeschreven of vervalt het recht op teruggave.

* * * * * * * *

Je kunt jezelf of een ander ook een workshop als cadeau geven met de kerst cadeaubonnen. Klik hier voor meer info!

Relax - restore - renew

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>