Mindfulness en meditatie

Voel je je soms gespannen of vermoeid? Vanaf nu kun je ook bij Lemon Tree yoga terecht voor mindfulness, meditatie en ontspanningstechnieken.

Wil je leren te ontspannen, stress te herkennen en te verminderen, aandacht en concentratie te trainen? Mindfulness en meditatie zorgen voor bewuste aandacht en voor meer rust en ontspanning in lichaam en geest. Als we het lichaam en de geest beter leren begrijpen, zijn we in staat om gedachten tot rust te brengen en de aandacht meer te focussen. Dit leert je niet alleen stress te verminderen, maar ook stress eerder te herkennen en aan te pakken. Mindfulness, meditatie en ontspanning geven je op die manier een kans om meer balans in je leven te brengen.

Je kunt in de studio terecht voor 2-wekelijkse Mindfulness&Meditatie lessen of voor individuele lessen. Daarnaast geef ik sinds 2016 ook mindfulnesstrainingen, maar dan individueel. Zo leer je mindfulness in je eigen tempo en met volop persoonlijke aandacht. Dit alles onder de naam LIGHTHOUSE coaching & training. Meer informatie over de Individuele Mindfulness Training vind je hier.

Voor inspiratie en verschillende meditatieoefeningen, kijk ook bij het blog onder de categorie meditatie.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van mediteren. Meer energie, minder vermoeidheid, beter overzicht en concentratie. Genoeg redenen om meditatie te leren. Hieronder nog een paar.

“… mensen die medDetail meditatiezititeren sneller herstellen van stress en ervaren minder vaak situaties als stressvol.” Time Magazine 27/10/03

“Verlaag uw bloeddruk, verbeter uw nachtrust, verminder angsten, vergroot uw zelfvertrouwen, wordt creatiever en vrolijker…Meditatie”, Psychologie Magazine 05/2005