Links

Hier wat links naar interessante websites:

 

Informatie over yoga en mindfulness:

Buiten yoga logo

www.buiten-yoga.nl - een website met allerlei outdoor yogalessen op 100+ verschillende locaties in Nederland.

 

 

Link Sivananda

http://www.sivananda.org/teachings/ - informatie over yoga, de vijf punten van yoga en de vier paden

 

 

Link Sivananda 2http://www.sivananda.org/teachings/asana/12-basic-asanas.html - informatie over de twaalf basishoudingen van Sivananda yoga

 

 

Stichting Leven in Aandachthttps://www.aandacht.net/thich-nhat-han/mindfulness-2 - een korte uitleg over mindfulness door stichting Leven in Aandacht van Thich Nhat Hanh. Ook zijn boeken (boekjes) zijn zeer aan te raden.

 

logo-RGB - voor web JPG - alleen beeld

http://www.lighthouse-ct.nl/over-mindfulness/ - LIGHTHOUSE coaching & training, gespecialiseerd in coaching en training op het gebied van stress, overspannenheid, burn-out, slaapproblemen en mindfulness. Hier vind je meer informatie over mindfulness, geluidsopname en informatie over de Individuele Mindfulness Training

 

 

Geluidsbestanden met mindfulness-oefeningen:

Link Ger Schurink

http://www.gerschurink.nl/audio.php - diverse meditaties en oefeningen met keuze tussen mannenstem of vrouwenstem (voorheen www.mbcttrainingen.nl)

 

mindful-centrumhttp://www.mindfulcentrum.nl/gratis_mindfulness_oefeningen/ - bodyscan, verschillende meditaties en een klankschaal meditatietimer

 

 

Informatie over yoga-retraites:

Link Sivananda vacation

http://www.sivananda.org/vacations/yoga-vacation.html - yoga vacation bij een Sivananda ashram of centrum, een absolute aanrader!

 

Links Huy

http://www.tibetaans-instituut.org/v2/index.php?page=activiteiten-kalender-2 - verschillende yogaweekenden in Boeddhistisch centrum Huy in de Ardennen, de groep is groot, maar de kosten zijn laag.

 

Links Huy 2

http://www.hanskloosterman.com/nl/particulier/retraites-huy-belgie/ - yoga en mindfulness in het Boeddhistisch centrum in Huy, de groep is hier kleiner en de kosten zijn hoger, maar zeker de moeite waard.

 

Yoga_ibiza_martinehttps://www.yogaibiza.nl - yoga retreats op Ibiza! Ultiem relaxen – dat staat bij de retreats van YogaIbiza voorop. De yogalessen worden gecombineerd met veel vrije tijd, gezond eten en gezelligheid.

 

 

Link Domburg

http://www.retreatyourself.nu/aanbod/weekend-retreats/yoga-weekend-aan-zee/ - yoga weekenden aan zee, ik kan hierover niet uit eigen ervaring spreken, maar hoor positieve berichten over deze plek.

 

Plum Villagehttps://www.aandacht.net/thich-nhat-han/plum-village-frankrijk-2 - Plum Village is het Boeddhistisch klooster en meditatiecentrum van Thich Nhat Hanh, de grondlegger van de mindfulness.

 

 

Overige

Naamloos

http://www.superyoga.nl/

Webshop met een groot aanbod aan yoga spullen

 

Liever los plaatje

 

https://lieverlos.nl/

praktijk voor natuurgeneeskunde, yoga en mindfulness

 

 

Heb je zelf nog aanraders? Dan laat het me weten!