Workshop meditatie&ontspanning

Detail meditatiezitWorkshop meditatie 1: meditatie & ontspanning

Ontdek hoe meditatie en ontspanning een positief effect hebben op lichaam en geest. Breng je leven meer in balans met mindfullness, meditatie en ontspanning.

De workshop meditatie is ideaal voor iedereen die meer te weten wil komen over meditatie. Misschien is het de eerste keer dat je wilt mediteren, misschien ben je op zoek naar nieuwe technieken. Je bent hoe dan ook van harte welkom. In de workshop leer je wat mediteren is en hoe je kan mediteren. Er bestaan vele verschillende vormen van meditatie, daarom komen in de workshop verschillende vormen en technieken aan bod om je op die manier zelf te laten ervaren welk vorm van meditatie het beste bij jou persoonlijk past. Leer verschillende manieren om je aandacht naar binnen te keren en lichaam en geest tot rust te brengen. Hierdoor krijgt het lichaam de kans om te ontspannen en verminderen stress, spanningen en vermoeidheid. Je voelt je energieker, kalmer en gelukkiger.

Tijdens de workshop gaan we in op yoga-meditatie, boeddhistische meditatie, mindfullness en andere vormen van meditatie. Na de workshop kun je zelfstandig mediteren en verder oefenen. Je zult deze dag niet alleen veel leren en plezier hebben, maar ook heerlijk ontspannen en tot rust komen.

De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur inclusief pauze en thee. De kosten zijn € 30,- per persoon.

Er staan op dit moment geen workshops gepland.

Schrijf je in voor een van bovenstaande data of bepaal je eigen moment voor groepen vanaf 4 personen. Voor kleinere groepen geldt een aangepast tarief. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Wil je je (na deze workshop) verder verdiepen in mindfulness en meditatie?

Volg dan de workshop meditatie 2: verdieping mindfulness en meditatie OF geef je op voor de Individuele Mindfulness Training, een 6-delige mindfulnesstraining die je volgt in je eigen tempo en met volop persoonlijke aandacht. Deze mindfulnesstraining is onderdeel van de praktijk LIGHTHOUSE coaching & training die ik heb naast de yogastudio. De praktijk is gevestigd op hetzelfde adres als de yogastudio. Hier kun je terecht voor mindfulness, slaapproblemen en stressbegeleiding.

 

P1070378

Een paar reacties van mensen die de workshop volgden:

“Bedankt voor de fijne meditatie workshop,
verhelderend, afwisselend en een goed begin van een mooie zondag”

“Ik vond het echt een fijne workshop! Fijne sfeer en ontzettend genoten! Ben benieuwd naar de andere workshop!”

“Het was leerzaam en gezellig! Dank je wel!”

“Ik heb meegedaan en het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!”