OPENING nieuwe lesruimte

Uitnodiging OPENING definitief kleinJPG

Kom langs op zondag 29 oktober voor de opening van de nieuwe lesruimte! 

Iedereen is welkom om binnen te lopen tussen 11:00 en 14:00 uur.
Om de ruimte te bekijken, van het uitzicht te genieten, de yogastudio eens te laten zien aan familie of vrienden, de nieuwe start mee te vieren…

 

Yogales

Aansluitend aan de opening is er een yogales van 14:15 tot 15:15 ongeveer. De les is open voor iedereen (vanaf 20 jaar), of je nu al jaren yoga doet of nog nooit yoga gedaan hebt, voel je welkom! Kom wel op tijd, want vol = vol.

De nieuwe ruimte

In iets meer dan 5 jaar tijd groeide Lemon Tree Yoga Studio van een groepje op maandagavond in Nuenen naar nu wekelijks 14 verschillende lessen hier in Nijnsel bij ons huis. De studio groeit nu door naar een nieuwe ruimte. De ruimte is lichter en ruimer en het uitzicht is geweldig. De sfeer is nog steeds persoonlijk en intiem, met kleine groepen tot maximaal 8 personen. Hierdoor is er volop persoonlijke aandacht in de lessen. De lessen variëren van zacht tot pittig en kenmerkend is steeds de aandacht voor de ademhaling en de afwisseling tussen inspanning en ontspanning.

Kom je ook op 29 oktober?

De studio bevindt zich in het mooie buitengebied van Sint Oedenrode, aan de Vresselseweg 12, tussen Nijnsel en Breugel. De nieuwe lesruimte vind je door het pad te volgen naast de oprit. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het bijgebouw. De studio ligt aan de achterzijde en heeft uitzicht op de achterliggende natuurweide.

Ik hoop je zondag de 29e te zien!

Groetjes, Yvonne

(wil je op een ander moment langskomen om de studio te zien en kennis te maken met Sivananda yoga, Stress-relief yoga, Dru yoga of een les Mindfulness&meditatie, geef je dan op voor een proefles)

Comments are closed.