WORKSHOPS in de Meivakantie

o-MEDITATION-facebook

Kom naar de studio in de meivakantie voor :

 Workshop yoga voor het slapen -  dinsdag 8 mei om 19:30 uur **

Heb je weleens moeite om in slaap te komen? Vooral in drukke of stressvolle periodes kan het lastig zijn om tot rust te komen en in slaap te vallen of om goed door te slapen. Yoga kan je dan helpen. Deze serie houdingen (asanas) helpen je om geest en lichaam tot rust te brengen en bereiden je zo voor op een goede nachtrust.

Workshop yoga voor de ochtend & avond - Vrijdag 11 mei om 9:30 uur **

Tijdens deze workshop leer je twee korte series yoga voor thuis; een voor de ochtend en een voor de avond. De series bevatten niet alleen houdingen, maar ook meditatie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Zo leer je een fijne manier om de dag te beginnen en af te sluiten met yoga!

Mindfulness voorjaarswandeling -  vrijdag 11 mei om 11:30 uur *

Mindful wandelen haalt stap voor stap de haast uit je lijf. Het kan een kennismaking met mindfulness zijn of een hernieuwde verdieping voor de mensen die eerder een training gedaan hebben. Al wandelend kom je los uit het tempo van alledag. Het wandelen wisselen we af met verschillende mindfulnessoefeningenen. Zo sta je stil bij je omgeving en bij jezelf en kom je heerlijk tot rust.

 * * * * * * * *

De kosten voor een workshop zijn € 20 of twee lessen van de kaart voor leden.

* Deze workshops duren extra lang, ongeveer 2 uur. Bij afloop van de workshop drinken we een kopje thee en is er alle gelegenheid om vragen te stellen die je eventueel nog hebt.

** Deze workshops duren ongeveer 1,5 uur en bij iedere workshop krijg je een hand-out met oefeningen voor thuis. Na de workshop drinken we een kopje thee en is er alle gelegenheid om vragen te stellen die je eventueel nog hebt.

* * * * * * * *

Geef je op via het reserveringssysteem op de website (alleen voor leden) of via info@lemontree-yoga.nl.

Let op: annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt een les van de kaart afgeschreven of vervalt het recht op teruggave.

* * * * * * * *

Comments are closed.