WORKSHOPS in de kerstvakantie – 2018

Kerst 2018Relax, restore, renew

Kom naar de studio in de kerstvakantie voor een heerlijk programma vol ontspanning met yoga:

 Workshop yoga tegen hoofdpijn -  zondag 23 december om 9:30 uur **

Heb je soms last van hoofdpijn? In deze workshop leer je die oefeningen en houdingen die erom bekend staan dat ze hoofdpijn kunnen verminderen én voorkomen.

Workshop candle light yoga - donderdag 27 december om 20:00 uur EN vrijdag 28 december om 20:00 uur * 

Herstel en ontspan met deze heerlijk milde en extra lange yogales bij de bijzondere sfeer van kaarslicht. Geef jezelf een moment om even helemaal tot rust te komen en weer op te laden met nieuwe energie.

Tijdens deze workshop beginnen met meditatie, doen we oefeningen uit de stress-relief en restorative yoga (herstelyoga) en sluiten we af met een heerlijk ontspannen yoga nidra sessie.

Workshop yoga voor de heupen -  vrijdag 28 december om 15:00 uur **

We brengen het grootste deel van ons leven zittend door (op stoelen, banken, in de auto, enz.), waardoor we steeds meer van de natuurlijke flexibiliteit in de heupen verliezen. Deze nieuwe serie yoga voor de heupen is bedoeld om het heupgebied soepeler te maken. Heupopeners kunnen helpen de flexibiliteit in het heup- en bekkengebied te vergroten en meer ruimte te krijgen in je lichaam. Dit is een belangrijk gebied in je lichaam. Het is eigenlijk het centrum en de basis vanuit waar de rest van je lichaam beweegt. En niet alleen fysiek gezien is het heupgebied belangrijk, maar ook emotioneel gezien. Je kunt hier namelijk ook onbewust veel spanning opslaan. De oefeningen in deze workshop helpen deze spanning los te maken en kunnen daarom heel bevrijdend voelen. Daarnaast zijn heupopeners en soepele heupen goed voor de rug en helpen ze je naar een meer ontspannen zithouding en ook: meer gemak in kleermakerszit, halve lotus of lotushouding.

Workshop yoga voor de ochtend & avond - Zaterdag 29 december om 10:00 uur **

Tijdens deze workshop leer je twee korte series yoga voor thuis; een voor de ochtend en een voor de avond. De series bevatten niet alleen houdingen, maar ook meditatie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Zo leer je een fijne manier om de dag te beginnen en af te sluiten met yoga!

 * * * * * * * *

De kosten voor een workshop zijn € 20 of twee lessen van de kaart voor leden.

* Deze workshops duren extra lang, ongeveer 2 uur.

** Deze workshops duren ongeveer 1,5 uur en bij iedere workshop krijg je een hand-out met oefeningen voor thuis.

Na afloop van de workshops is er voor wie wil n kopje thee en is er alle gelegenheid om vragen te stellen die je eventueel nog hebt.

* * * * * * * *

Geef je op via het reserveringssysteem op de website (alleen voor leden) of via info@lemontree-yoga.nl.

Let op: annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt een les van de kaart afgeschreven of vervalt het recht op teruggave.

* * * * * * * *

Relax - restore - renew v2