Workshop yoga voor het slapen

Een goede nachtrust begint met ontspanning.

Heb je weleens moeite om in slaap te komen? Vooral in drukke of stressvolle periodes kan het lastig zijn om tot rust te komen en in slaap te vallen of om goed door te slapen. Yoga kan je dan helpen.

Deze serie houdingen (asanas) helpen je om geest en lichaam tot rust te brengen en bereiden je zo voor op een goede nachtrust. Maak de serie (of de oefeningen die jij prettig vindt) tot een routine en merk hoe deze steeds beter gaat werken, zodat je makkelijk tot rust komt.

De workshop duurt ongeveer 1 1/2 uur. We sluiten de workshop af met een kopje thee, zodat we nog wat na kunnen praten en je de gelegenheid hebt om vragen te stellen. De kosten zijn € 20,- per persoon. Bij de workshop krijg je een kaart met een overzicht van alle houdingen die je mee kunt nemen naar huis, zodat je na de workshop de oefeningen makkelijk thuis, voor het slapen, kunt doen.

Er zijn op dit moment geen data gepland.

Houd de site in de gaten voor nieuwe data of neem contact op om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Met groepen van 3 tot 8 personen kun je een eigen workshop plannen of meld je aan voor een individuele les. Neem contact op voor de mogelijkheden.

folder yoga voor het slapen 2    folder yoga voor het slapen 4    folder yoga voor het slapen 3